Meubels huren via A&D Vastgoed

Juridisch advies nodig?


Het kan gebeuren dat u een brandende vraag heeft over de huur, koop, verhuur of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Misschien wilt u weten welke rechten u heeft. In dit geval en bij andere civielrechtelijke zaken zoals een huurgeschil kan onze juridische adviseur u bijstaan. Voor €80 per maand krijgt u van hem onbeperkt telefonisch advies op uw vragen. Indien uw vraag aanleiding is om een zaak te beginnen of aan te spannen, kan onze jurist u ook helpen. De jurist zal dan in uw dossier duiken en hanteert voor deze werkzaamheden een uurtarief van €140.

We begrijpen dat €140 per uur een fors bedrag voor u kan zijn. Omdat wij willen dat iedere huurder, verhuurder, koper of verkoper geholpen moet worden, bieden wij een rechtsbijstandverzekering aan met een korting voor onze klanten.

Onze jurist helpt u binnen 24 uur en hij kan regelen dat uw zaak binnen een week bij de kantonrechter ingediend is. Hoe lang het duurt voordat de kantonrechter de zaak behandelt, is afhankelijk van zijn of haar agenda.

Ik wil graag teruggebeld worden door een jurist

Verplicht veld*
Verplicht veld*
Verplicht veld*
Verplicht veld*
Vul uw vraag of informatieverzoek in